Konsulentydelser

Business Central logo
Dynamics NAV Logo

Optimeringer i Business Central og Dynamics NAV 

Vi hjælper virksomheder med at optimere deres forretningsprocesser. En typisk proces kan involvere at få virksomhedens værdikæde kortlagt. Funktioner & integrationer tegnes op i svømmebaner, så indblikket i egne processer bliver dybdegående. Har vi mulighed herfor inddrager vi virksomhedens langsigtede mål, og fra nuet udformer vi en IT-teknisk transformationsproces, så tiltag også allerede på kort sigt arbejder i den rigtige retning. Transformationsprocessen vil typisk materialisere sig i en række veldefinerede "projekter" igennem 2-4 år.

Vi arbejder med Business Central, da vi synes det er en fantastisk platform til mange formål. Er der situationer, hvor vi ikke deler denne opfattelse, er kommunikationen herom en del af den rådgivning vi leverer.

"Culture eats Strategy for breakfast" (Kilde: "Peter Drucker") så skal den operationelle/IT-tekniske proces koordineres med nogle andre "blødere" processer i organisationen, synes vi ikke bare det er forståeligt, men mange gange tvingende nødvendigt. Da organisatorisk opbakning på det eksekverende plan, er en forudsætning for at transformationsprocessen lykkes.

Support

Vi hjælper virksomheder med at løse deres daglige tekniske udfordringer.

Vores responstid er meget kort. Vi er vant til at arbejde sammen med virksomhedens IT-afdeling og løbende afstemme hvor der skal sættes ind.

Ønsker du at blive kontaktet angående en supportordning, bedes du udfylde nedenstående formular og vi vender tilbage til dig.
Tak. Din henvendelse er blevet afsendt og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Ups. Der gik noget galt da vi forsøgte at sende denne formular. Ved gentagne problemer kontakt os på +45 22 90 08 98. Vi undskylder ulejligheden.
DYNAMICS PROPERTY ApS
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS