Dynamics Property
Systemer til ejendomsadministration

Vi er specialister i at bygge systemer til ejendomsadministration & Business Central. Vi har mangeårig erfaring på området, der også indbefatter praktisk erfaring med ejendomsadministration. Kommer det til ejendomsadministration på en Microsoft baseret platform, har du derfor fundet den rigtige sparringspartner.

Vores faglige ståsted er "transaktionen", men herfra har vi et udsyn på hele ejendomsadministrationens værdikæde. Efter vores opfattelse, er de dette perspektiv en nødvendighed for at kunne optimere virksomhedens samlede forretning.

Vort strategiske fokus er rettet mod Skyen - Software "As a Service" (SaaS). Vi ved også at der er omstændigheder, der gør at en lokalt kørende løsning er en nødvendighed og i visse tilfælde foretrækkes. I komplekse scenarier, vil det ofte være en skridtvis migrering mod SaaS, som det er vigtigt at starte rigtigt op.

Har du brug for en partner, der kan hjælpe dig sikkert over på en SaaS-løsning - ejendomsadministration eller ej - bør du også tage en dialog med os.

Vi søger langvarige strategiske samarbejder baseret på gensidig respekt, tillid og faglighed.

Yderligere information

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS
Microsoft Partner