Bygget inde i Microsoft "Business Central" til Dynamics 365 platformen

Software til professionel administration af ejendomme

Dynamic Property’s løsning effektiviserer ejendomsadministrationens processer på en åben inkluderende platform.

Business Central Logo

Effektiv administration

Dynamics Property er en effektiv løsning til ejendomsadministration på "Dynamics 365" platformen. Økonomistyring og ejendomsadministration foregår i samme system -"Business Central". "Dynamics 365"  er Microsofts bud på fremtidens platform til forretningsapplikationer, og "Business Central" er platformens økonomistyringssystem til små og mellemstore virksomheder. Dynamics Property er en tillægsløsning/"app." til "Business Central".

Løsningen adskiller sig fra mange alternative løsninger på markedet ved søge at optimere hele ejendomsadministrationens værdikæde. Specielt fokus er rettet mod finans-, opkrævnings- og reguleringsprocesserne.

Alle typer af ejendomme håndteres, dvs.: boliger (også andelsforeninger og ejerforeninger m.v.), erhverv og blandede ejendomme, 20/80 ejendomme og småejendomme osv..

Windowslogo
Microsoft baseret platform. Business Central er en del af "Dynamics 365" platformen som Office365 som Word, Excel, SharePoint osv. Den perfekte team-player.
Business Central Logo grøn
Du skal kun arbejde ét sted, da stamdata og transaktioner er placeret i samme system, nemlig Microsoft Business Central, da Dynamics Property er bygget inde i Business Central.
Hånd med nøgle
Dynamics Property, håndterer alle typer af ejendomstyper, dvs. boliger, 80/20 ejendomme, OMK-ejendomme, småejendomme, andelsboliger, ejerboliger, erhverv eller blandende lejemål.
Forretningsstyring Ikon
Forretningsstyring. Håndter flere juridiske enheder i et styringsregnskab så overblikket bevares, når ejendomme ligger i egne regnskaber.
Nets ikon grøn
Automatiseret Nets (total) med administratorstyret tilmelding af lejere. Send opkrævninger afsted og modtog betalinger.
Ikon egne felter grøn
Definer egne felter på ejendoms, lejemål og lejer. Du kan få registreret præcis hvad du ønsker med vores smarte attributter, eksempelvis andelsindskud, fordelingstal osv.
Tjekliste ikon grøn
Tjeklister m. skabeloner. Hold styr på fremdriften i procesafviklingen og dokumenter "compliance" iht. centrale retningslinjer.
Datastruktur grøn
Strukturen klient, ejendom, lejemål og lejer. Satser på lejemålet og afv. på lejeren, giver mulighed for at håndtere et stort antal lejemål.
Opkrævninger ikon grøn
Opkrævninger kan dannes og reguleres forud i tid. Det betyder at administratoren lægge reguleringen tidligst muligt.
Skatter og afgifter ikon  - ikon grøn
Skatter og afgifter kan opkræves og reguleres, også med tilbagevirkende kraft. Deposita og forudbetalt leje reguleres også i rater!
Forbrugsregnskaber og fordelingsregnskaber ikon grøn
Forbrugs- & fordelingsregnskaber fra beboerliste til fordelinger/afregninger. Udveksling med forbrugsregnskabspartner.
Nøgletal ikon grøn
Nøgletal kan defineres i løsningen, se eksempelvis tomgangsprocenten på lejemålslisten.
Restanceinddrivelse ikon grøn
Restanceinddrivelse jf. lejelovens bestemmelser, fra påkrav til ophævelse. Jf. lejelovens §93 og erhvervslejelovens §69.
A9 lejekonkontrakt ikon grøn
A9-Lejekontrakt i formularvisning, der så der ikke rettes i typeformularen. Mulighed for sammenfletning med husorden for hver ejendom. Kan signeres digitalt via 3. part.
Fleksibel brevfletning ikon grøn
Fleksibel brevfletning via skabeloner, der kan tilknyttes hver ejendom mv.. Der kan således opbygges en standard paradigmesamling der kan genbruges.
Hurtigt i gang ikon grøn
Hurtigt i gang, da løsningen leveres opsat med kontoplan, reguleringsmetoder osv. er det hurtigt at komme i gang.

Prøveperiode

Såvel "Business Central" som "Dynamics Property" er tilgængelige på AppSource og snart i en 30 dages prøveperiode. Har du ikke "Business Central, vil du således kunne starte med at downloade en prøveversion hos Microsoft, hvilket du kan gøre ved at klikke her (ny fane åbnes). Herefter kan du hente "Dynamics Property" på Microsoft AppSource, også i en 30 dages prøveperiode. Har du problemer, hjælper vi dig i gang, Klikker på på "Get it from "Microsoft AppSource" springer du direkte til produktets hjemme side dér.

Vi giver dig en times gratis introduktion til Dynamics Property. På den måde kan du et bedre udbytte af prøveperioden.

Hent løsningen fra Microsoft AppSource

Hands-on - eksempler

Du kan også finde en rækker korte eksempler på konkrete problemstillinger.

Løsningen hånd og bygning ikon

Løsningen

Målet er at optimere hele virksomhedens værdikæde fra A-Z, dvs. også eksempelvis modtagelse af leverandørfakturaer, vedligeholdelsesregnskaber, rapportering osv. Løsningen er således målrettet professionelle ejendomsadministrationer, der ønsker en fremtidsorienteret Microsoft baseret platform og gerne i skyen til at optimere den samlede forretningsgang.

Via Microsoft's AppSource kan Dynamics Property installeres som en udvidelse til Business Central.

Vi hjælper dig gerne gratis i gang med at få din ”prøveversion” kørende. Har du allerede et Office365 abonnement, tager det ca. 1 ime via en online forbindelse for os at hjælpe dig i gang.

Du kan enten bruge vores "opstarts videoer" eller købe en ”opstartspakker” med konsulenttimer for at hjælpe dig længere i processen.

Platformen dynamics 365 ikon

Platformen

"Dynamics 365" er Microsofts bud for fremtidens platform til forretningsapplikationer. "Office 365" er en del af "Dynamics 365". Business Central er et Microsoft ejet økonomistyringssystem. Business Central er danske Navision fornyet fra inderst til yderst.

Dynamics Property er en udvidelse til Business Central, og kan tilvælges fra Microsofts AppSource fra dit  Office365 abonnement.

"SaaS" betyder "Software as a Service". Du er altid opgraderet. Løsningen kører på MS store datacenter. Microsoft håndterer sikkerhed mv. Du har optimalt samspil med Office 365 og Microsofts øvrige økosystem via platformens integrationsmuligheder. Du er altid opdateret "kodemæssigt".

Lyspærer valget ikon

Valget

Vi har besluttet kun at levere Dynamics Property som SaaS løsning, da det giver de største fordele for langt størstedelen af af alle kunder.

Som "SaaS" afvikles applikationen på Microsofts store datacenter. Løsningen er her som den er! Du kan ikke lave ændringer i den. Du modtager automatisk opdateringer som de kommer. Sikkerheden leveres af Microsoft. Du er hurtigt i gang ,

Gult logo Jysk Byggeteknik

"Indfriede til fulde forventningerne"

J. Hald Nielsen (CEO), Jysk Byggeteknik Esbjerg ApS

Bliv skrevet op
og hjulpet i gang

Vi forventer at løsningen ligger klar på App Source i slutningen af i sidste kvartal 2021 eller første kvartal 2022.

Når opgraderingen af løsningen er afsluttet og udgivet på AppSource, hjælper vi nye kunder gratis i gang i den rækkefølge de er blevet noteret op på "ventelisten". Hjælpen omfatter installation og en kort introduktion til løsningen, ca 2-3 timers gratis assistance i alt.
Thank you! Your submission has been received!
Ups! Noget gik alt. Prøv igen, eller kontakt os på +45 22 90 08 98.
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS
Microsoft Partner