Politikker og betingelser

Salgs- & leveringsvilkår

For samarbejde med Dynamic Property henviser vi til vore generelle vilkår. Læs Dynamic Property's salgs- & leveringsvilkår.

Databehandleraftale

EUs Persondataforordning (GDPR) trådte i kraft i maj 2018. I den forbindelse indgår en databehandleraftale i Dynamics Propertys generelle vilkår for dit samarbejde med Dynamics Property. En databehandleraftale er en aftale mellem en dataansvarlig (dig som kunde) og en databehandler (Dynamics Property), hvis databehandleren behandler personoplysninger på vegne af den data ansvarlige. Dynamics Property vil derfor være databehandler i forhold til dig som kunde, da systemerne stort set uden undtagelse indeholder personoplysninger om kunder, leverandører, kontaktpersoner mm.

Se databehandleraftalen som gælder for dit samarbejde med Dynamics Property. Databehandler aftalen er udarbejdet med udgangspunkt i en skabelon fra IT-Brancheforeningen.

Som del af databehandleraftalen skal du udarbejde en datafortegnelse. En Datafortegnelse er en oversigt over hvilke objekter i løsningen, som indeholder persondata. IERP-sammenhæng vil det ofte være tabellerne for: kunde, leverandør, kontakt, medarbejder, lejer, adresse og ressource. Det er dit ansvar at udarbejde datafortegnelsen. Det er god praksis ikke at anføre personfølsomme oplysninger i bemærkningsfelter som er tilgængelig på alle tabeller i Business Central, og der bør udarbejdes en instruks til medarbejderne om, hvorhenne personfølsomme oplysninger bør anføres.

Microsofts vilkår

GDPR

For oplysning om Microsofts politikker angående GDPR henvises til Microsofts hjemmeside https://www.microsoft.com/en-us/trustcenter/privacy/gdpr/gdpr-overview eller til https://www.microsoft.com/en-us/trust-center/, hvor Microsoft egne revisionserklæring fremgår.

Microsoft Cloud Solution Provider (CSP)

Dynamic Property ApS indkøber Business Central licenser gennem QBS. For at godkende Dynamic Property som din Cloud Solution Provider, skal du være administrator af din virksomheds Dynamics 365 installation. Du kan klikke på dette link:

Trin 1: Klik på dette link til forhandler aftale med QBS og Dynamics property.

og accepterer Dynamics Property (og QBS) som samarbejdspartner.

Trin 2: Klik dernæst på dette link til forhandleraftale med Dynamics Property.

(Dette link omhandler alene Dynamics Property som samarbejdspartner. Ofte vil trin 2 ikke være nødvendig)

Microsoft licensvilkår til Software

Dokumentet beskriver Microsoft standard softwarelicensvilkår for forskellige Microsoft produkter. Nedenfor finder du vilkårene for de seneste program versioner. Hvis den version du har ikke findes på listen bedes du kontakte Dynamics Property ApS.

Licensvilkår for Microsoft Dynamics 365 Business Central On-Premises på engelsk kan hentes her. Licensvilkår for Microsoft for Microsoft Dynamics NAV 2018 kan hentes her

Microsoft Online Service Vilkår

Licensvilkårene definerer vilkårene for de produkter ogonline-tjenester, du køber gennem Microsoft Volume Licensing-programmer.Betingelserne opdateres løbende og findes på denne hjemmeside https://www.microsoft.com/en-us/licensing/product-licensing/products

Cookies

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredje parter, der har adgang til dem. Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udførestatistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredje parter, der i varierende omfang bl.a. kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Linkedin

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler ogb ehandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig deannoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, atregistrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du harefterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vioplysningerne til at optimere vores services og indhold.‍

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografiskplacering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter her udover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandlerudelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Generelt

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dynamicsproperty.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dinepersonoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og vedligeholdes af:

Dynamics Property ApS
Aabogade 15
8200 Aarhus N.
Cvr.: 38 17 78 85

DYNAMICS PROPERTY ApS
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS