Tilpasninger

Flyt økonomistyringen til Business Central  Online

Udgangspunktet for tilpasninger

Vores udgangspunkt er ALTID baseret på en forståelse af forretningen. Ikke kun den nuværende, men også strategien. Vi arbejder naturligvis efter et princip om tavshedspligt. Vi kigger den eksisterende løsning igennem for at identificere "dårlig" kode, eller kode der ikke længere passer til nuværende eller fremtidige forretningsprocesser.

Start med at booke et uforpligtigende møde, så kommer vi med bidrag til hvad vi synes er den rigtige proces of at komme godt og sikkert i mål.
Business Central Online

Tilpasninger i Business Central Online

Der kan laves tilpasninger i Business Central Online. Det kræver dog at man er opmærksom på at Microsoft opdaterer miljøet 1 gang om måneden og kommer med større halvårlige opdateringer. Udviklingsarbejder skal udføres efter særlige standarder og er mere tidskrævende. Dvs. tilpasninger her bør kun udføres, hvis de giver en højere forretningsmæssig værdi, ganske enkelt da de er mere tidskrævende at udføre. Ekstra konservatisme er påbudt. Udviklingsarbejdet foregår i AL og efter SaaS principper og dertil hørende restriktioner.

Når der foretages udviklingsarbejder, bør der tegnes et abonnement for at holde udviklingerne kørende på tværs af månedlige og større halvårlige opdateringer.
Lokal Business Central

Business Central Lokalt

En lokal (hermed menes også en hosted løsning) Business Central installation, kan tilpasses. Arbejdet foregår i de seneste versioner i "AL" -kode og de ældre versioner i "CAL" - kode. Rent teknisk kan man det samme uanset version. Uanset hvordan bør tilpasninger lægges i "Extensions".

De de nyere versioner gemmes tilpasningerne i et Versionsstyringsværktøj (typisk "GitHub"), og i de ældre versioner i databasen.

Vi arbejder systematisk med både dokumentation af kode og tilhørende forretningsprocesser.


Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er den klassiske udgange af økonomistyringssystemet. Data og funktionalitet ligger i databasen og dokumenteres naturligvis sammen med forretningsprocesserne. I de seneste NAV versioner bør tilpasninger i videst muligt omfang ligge i "Extensions", men i de ældre versioner foretrækker at lægge tilpasningen med den øvrige kode, behørigt dokumenteret naturligvis. Stabiliteten af "Extensions" er blevet forbedret over tid og er derfor ikke ubetinget den rette vej at gå.

Kontakt os vedrørende udviklingsopgaver

Udfyld nedenstående formular vedrørende udviklingsopgaver. Du bedes angive området i NAV/BC udviklingen vedrører. Det kunne være "Finans", "Sag" osv.

Gå tilbage til roden af vores website.
Tak. Din henvendelse er blevet afsendt og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Ups. Der gik noget galt da vi forsøgte at sende denne formular. Ved gentagne problemer kontakt os på +45 22 90 08 98. Vi undskylder ulejligheden.
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS
Microsoft Partner