Rapportering

Rapportering visning af et eksempel.

JetReports og PowerBI er 2 forskellige værktøjer med hver egne fortrin. Inden vi går i gang med at løse en analyseopgave forhører vi os naturligvis om hvor statisk modellen er og hvor mange regnskaber modellen skal anvendes i.

Få hjælp til rapporteringen

Vi arbejder med JetReports, PowerBi og rapportering inde i Dynamics NAV eller Business Central. Enhver god rapportering hviler på en god forståelse af forretningen og datamodellen.
Et laptop med et regneark med JetReports.

Kurser i JetReports

Fordelen ved JetReports, er at brugeren selv lave egne modeller. Vi har standard kurser i JetReports og underviser i Dynamic NAV's og Business Central's datamodeller.
JetReports Logo
Normalt skræddersyr vi kurset med kunden. Typisk er kurset delt i 2. Den første del omhandler hvordan JetReports fungerer og samarbejder med Excel. Den anden del omhandler en eller flere konkrete problemstillinger, hvor vi sammen laver rapporter og diskuterer den bagved liggende datamodel.
Yderligere Information
Tak. Din henvendelse er blevet afsendt og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Ups. Der gik noget galt da vi forsøgte at sende denne formular. Ved gentagne problemer kontakt os på +45 22 90 08 98. Vi undskylder ulejligheden.
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS
Microsoft Partner