Konsulentydelser

Business Central logo
Dynamics NAV Logo

Digitaliseringsstrategi 

Vi hjælper virksomheder med at optimere deres forretningsprocesser i relation til økonomistyringsfunktionen ud fra en IT-Strategi.

En typisk proces kan involvere at få virksomhedens værdikæde kortlagt. Funktioner & integrationer tegnes op i svømmebaner, så indblikket i egne processer bliver dybdegående. Virksomhedens strategiske mål transformeres til en række projekter/opgaver der planlægges igennem en periode. Perioden aftales under hensyntagen til virksomhedens parathed og kapacitet til at absorbere nye tiltag. De lavt hængende frugter igangsættes typisk først.

Vi arbejder med Business Central, da vi generelt synes det er en fantastisk platform til mange formål. Er der situationer, hvor vi kan se at et andet redskab/platform er mere velegnet er det en tillidssag at dette kommunikeres.

"Culture eats Strategy for breakfast" (Kilde: "Peter Drucker") så skal den operationelle/IT-tekniske proces koordineres med nogle andre "blødere" processer i organisationen, Synes vi ikke bare det er forståeligt, men mange gange tvingende nødvendigt. Da organisatorisk opbakning på det eksekverende plan, er en forudsætning for at transformationsprocessen lykkes.

Mindre optimeringsopgaver

Det kan have stor værdi at fokusere på hvordan flaskehalse i en virksomhed kan hjælpes. Ofte vil små tiltag kunne gøre en stor forskel. Vi hjælper gerne med at gøre flaskehalsens kapacitet større og måske afskaffe falske halsen helt.
Tak. Din henvendelse er blevet afsendt og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Ups. Der gik noget galt da vi forsøgte at sende denne formular. Ved gentagne problemer kontakt os på +45 22 90 08 98. Vi undskylder ulejligheden.
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS
Microsoft Partner