Continia
October 15, 2021
Læsetid:
3 min

Document Capture 8.00 er frigivet

Face of Per Damngaard
Linkedin Icon
Per D. Nielsen

Document capture v. 8.00

Document Capture version 8.00 er blevet frigivet.

Let opdatering

Det er blevet lettere at opdatere til Continia version 8.00, idet opgraderingsstien er blevet forenklet.

Opdatering til version 7.02 var potentielt udfordrende. Det er godt at Continia har gjort det lettere for partnere at opdatere til versionen.

Beskyttelse mod bedrageri

I dokumentkladden tjekkes nu om kreditors bankkontonummer svarer til hvad der står på leverandørfakturaen. Gør det ikke det indikeres dette under behandlingen.

Det er godt at se at Continia betræder denne vej, da sikkerhed omkring udbetalinger har stor betydning for mange virksomheder og løsningerne synes ikke altid at være intuitive, hvis produkiviten skal bevares.

Fejlrettelser og forbedringer

Der er sket mange finpudsninger af løsningen.  

Kort om forfatteren

Per Damsgaard Nielsen er uddannet Cand. Oecon ved Aarhus Universitet (Institut for virksomhedsledelse - IFV) og har beskæftiget sig som ejendomsadministrator & økonomiansvarlig gennem 16 år. Han har været teamleder og "Product Manager" hos flere større IT-virksomheder igennem en længere årrække. Han har international erfaring med implementering og servicering af IT-systemer. Han har virket som lead-konsulent og projektleder på mange større IT-projekter fortrinsvis inden for ejendomsbranchen, men har også stor erfaring inden for projektproducerende virksomheder. Per Damsgaard Nielsen er medstifter af Dynamics Property, der har til formål, at løfte ejendomsadministrationen til et nyt niveau!
DYNAMICS PROPERTY ApS
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS