DP
October 15, 2021
Læsetid:
3 min.

Uge 40. Nyt Website og første app på AppSource

Face of Per Damngaard
Linkedin Icon
Per D. Nielsen

En kort ugeopdatering fra os.

Vi har arbejdet på et nyt website, da det vare lettere krævende at editere hver side manuelt i en tekst-editor. Men kode er så sjovt så det er forkert at "klynke"

Det nye website er lettere at opdatere end vores tidligere website, da det er dynamisk i natur. Nu har vi fået en Blog, Eventkalender og en kursuskalender. En sjov lille detalje er oversætterfunktionaliteten på hver side nederst til højre. Det er faktisk læseligt i de forskellige sprog.

Vi har brugt en del tid på grundforskning, men melder nu fuld "AL"- kode klar.

Som man siger i Hollywood ”Blikket rejser sig mod fjerne horisonter”, og naturligvis med et smil på læben.

God weekend

Dynamics Property

Kort om forfatteren

Per Damsgaard Nielsen er uddannet Cand. Oecon ved Aarhus Universitet (Institut for virksomhedsledelse - IFV) og har beskæftiget sig som ejendomsadministrator & økonomiansvarlig gennem 16 år. Han har været teamleder og "Product Manager" hos flere større IT-virksomheder igennem en længere årrække. Han har international erfaring med implementering og servicering af IT-systemer. Han har virket som lead-konsulent og projektleder på mange større IT-projekter fortrinsvis inden for ejendomsbranchen, men har også stor erfaring inden for projektproducerende virksomheder. Per Damsgaard Nielsen er medstifter af Dynamics Property, der har til formål, at løfte ejendomsadministrationen til et nyt niveau!
DYNAMICS PROPERTY ApS
Aarhus
Åbogade 15
DK-8200 Århus N.

CVR. 38 17 78 85
KONTAKT OS